Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,970
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

407
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 به منظور ترغیب کشاورزان به کاربرد بیشتر کودهای آلی و معرفی کود مایع ماهی به عنوان یک کود بسیار مفید در افزایش عملکرد گیاهان, این تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار و به صورت گلدانی در گلخانه دانشگاه هرمزگان به اجرا درآمد. نتایج تحلیل واریانس داده ها برای صفات طول ساقه چه, قطر ساقه چه, طول ریشه چه و عرض برگ حاکی از وجود اختلاف معنی دار بین تیمارها در سطح احتمال 1%, برای تمامی صفات مورد بررسی بود. مقایسه میانگین‎ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن برای صفات مورد مطالعه مشخص نمود که تیمارهای کود مایع ماهی با غلظت 0.001 و غلظت 0.0001 درصد, به ترتیب بیشترین اثر مثبت را داشتند. کاربرد تیمار کود مایع ماهی با غلظت 001/0 درصد سبب بهبود طول ساقه چه (10.275 سانتی متر), طول ریشه چه (8.25 سانتی متر), قطر ساقه چه (3.425 میلی متر), عرض برگ (2.025 سانتی متر) و مقدار کلروفیل (1.5388 میلی گرم در گرم وزن تازه) شد. با توجه به نتایج, می توان بیان داشت که استفاده از کود مایع ماهی و کود ماکروجلبکی علاوه بر افزایش عملکرد محصول, به دلیل کاهش آلودگی های زیست محیطی می تواند نقش بسزایی را در جهت نیل به کشاورزی پایدار ایفا کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی سیرچی، غلامرضا، و طاهری، انسیه. (1397). اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان. بوم شناسی آبزیان، 7(4 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/507949/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی سیرچی غلامرضا، طاهری انسیه. اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛7(4 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/507949/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا شریفی سیرچی، و انسیه طاهری، “اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان،” بوم شناسی آبزیان، vol. 7، no. 4 ، pp. 1–8، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507949/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا