APA:
کپیانتظاری، بهناز، کاراژیان، حجت، و شریفی، اکرم. (1396). بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری دونات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/508211/fa
Vancouver:
کپیانتظاری بهناز، کاراژیان حجت، شریفی اکرم. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری دونات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/508211/fa
IEEE:
کپیبهناز انتظاری، حجت کاراژیان، و اکرم شریفی، “بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری دونات،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 27–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508211/fa