APA:
کپییعقوبی، مرجان، توکلی پور، حمید، الهامی راد، امیرحسین، ضیاالحق، سیدحمیدرضا، و عسگری، بیژن. (1393). مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 103-110. SID. https://sid.ir/paper/508804/fa
Vancouver:
کپییعقوبی مرجان، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین، ضیاالحق سیدحمیدرضا، عسگری بیژن. مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):103-110. Available from: https://sid.ir/paper/508804/fa
IEEE:
کپیمرجان یعقوبی، حمید توکلی پور، امیرحسین الهامی راد، سیدحمیدرضا ضیاالحق، و بیژن عسگری، “مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 103–110، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508804/fa