مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

435
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 110

چکیده

 هدف از این تحقیق تولید فرآورده خشک شده سیب زمینی, بررسی اثر نوع روش خشک کردن (آون هوای گرم, میکروویو و میکروویو-آون) بر توانایی جذب آب مجدد, ویتامین ث و چروکیدگی بود. جهت تجزیه و تحلیل آماری, از طرح کاملا تصادفی استفاده شد. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری بین فرآورده های تولید شده با روش های خشک کردن وجود داشت و توجیه آن در متفاوت بودن مکانیزم خشک کردن می باشد. به عنوان مثال اسید آسکوربیک در فرآورده های خشک شده در میکروویو به طور معنی داری (0.05> p) در سطح بالاتری نسبت به فرآورده های خشک شده در دو روش دیگر بود. همچنین مقدار نشاسته مکعب های خشک شده در میکروویو بیشتر از سایر نمونه ها بود که این مورد یکی از دلایل بالاتر درصد جذب آب مجدد در نمونه میکروویو است. بررسی تغییرات درصد چروکیدگی طی خشک کردن با روش های مختلف نشان داد که نمونه های خشک شده در میکروویو کمترین درصد چروکیدگی را داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی، مرجان، توکلی پور، حمید، الهامی راد، امیرحسین، ضیاالحق، سیدحمیدرضا، و عسگری، بیژن. (1393). مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 103-110. SID. https://sid.ir/paper/508804/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی مرجان، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین، ضیاالحق سیدحمیدرضا، عسگری بیژن. مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):103-110. Available from: https://sid.ir/paper/508804/fa

    IEEE: کپی

    مرجان یعقوبی، حمید توکلی پور، امیرحسین الهامی راد، سیدحمیدرضا ضیاالحق، و بیژن عسگری، “مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روش های خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 103–110، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508804/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button