APA:
کپیتاجیک، راحله، حدادخداپرست، محمدحسین، و عیوض زاده، اورنگ. (1394). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/508838/fa
Vancouver:
کپیتاجیک راحله، حدادخداپرست محمدحسین، عیوض زاده اورنگ. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/508838/fa
IEEE:
کپیراحله تاجیک، محمدحسین حدادخداپرست، و اورنگ عیوض زاده، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 67–75، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508838/fa