APA:
کپیفرجی، علیرضا، مشعشعی، سیدعلی، و کشانی، مینا. (1396). بررسی اثر خمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان تست حاوی آرد چاودار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/509000/fa
Vancouver:
کپیفرجی علیرضا، مشعشعی سیدعلی، کشانی مینا. بررسی اثر خمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان تست حاوی آرد چاودار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/509000/fa
IEEE:
کپیعلیرضا فرجی، سیدعلی مشعشعی، و مینا کشانی، “بررسی اثر خمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان تست حاوی آرد چاودار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 119–128، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509000/fa