APA:
کپییوسفی، قاسم، و امام جمعه، زهرا. (1394). مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو (.Prunus domestica L). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/509051/fa
Vancouver:
کپییوسفی قاسم، امام جمعه زهرا. مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو (.Prunus domestica L). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/509051/fa
IEEE:
کپیقاسم یوسفی، و زهرا امام جمعه، “مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو (.Prunus domestica L)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 45–56، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509051/fa