APA:
کپیحاتمی باویل، افسانه، مرتضوی، سیدعلی، رافع، علی، و شریفی، اکرم. (1395). بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه ورا با پیش تیمار اسمزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/509055/fa
Vancouver:
کپیحاتمی باویل افسانه، مرتضوی سیدعلی، رافع علی، شریفی اکرم. بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه ورا با پیش تیمار اسمزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/509055/fa
IEEE:
کپیافسانه حاتمی باویل، سیدعلی مرتضوی، علی رافع، و اکرم شریفی، “بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه ورا با پیش تیمار اسمزی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 35–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509055/fa