APA:
کپیکمانی، محمدحسن، مرتضوی، سیدعلی، صفری، امید، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1395). بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/509058/fa
Vancouver:
کپیکمانی محمدحسن، مرتضوی سیدعلی، صفری امید، مهربان سنگ آتش معصومه. بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/509058/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن کمانی، سیدعلی مرتضوی، امید صفری، و معصومه مهربان سنگ آتش، “بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 83–89، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509058/fa