مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

971
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

191
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمای رقم کبکاب

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 215

چکیده

 در این تحقیق تعدادی از خواص فیزیکی و مکانیکی خرمای رقم کبکاب اندازه گیری و ارزیابی شد. مقادیر متوسط طول, عرض و ارتفاع, وزن هزار میوه و یک واحد میوه, قطر متوسط هندسی, حجم, مساحت سطح رویه و سطح مقطع, چگالی حقیقی (میوه), چگالی توده, تخلخل میوه خرمای رقم کبکاب با میزان رطوبت 21.23 درصد بر پایه تر به ترتیب عبارت بودند از: 36.89, 18.68, 23.56, میلی متر, 8264.07 و 8.25 گرم, 25.24 میلی متر, 8507.8 میلی مترمکعب, 2008.27 و 502.07 میلی مترمربع, 0.96 گرم بر سانتی-مترمکعب, 0.51 گرم بر سانتی مترمکعب و 46.02 درصد. مقادیر متناظر برای هسته به ترتیب 22.98, 6.25, 7.48 میلی متر, 789.2 و 0.79 گرم, 10.23 میلی متر, 568.24 میلی مترمکعب, 330.30 میلی مترمربع, 82.58 میلی مترمربع, 0.99 گرم بر سانتی مترمکعب, 0.65 گرم بر سانتی مترمکعب و 30.45 درصد تعیین شد. نسبت گوشت به هسته 9.9 برآورد گردید. نوع سطح اصطکاکی بر ضریب اصطکاک میوه خرما در سطح احتمال 1% معنی دار بود. مقادیر ضریب اصطکاک ایستایی برای ورق آهن گالوانیزه, ورق استیل, پلاستیک فشرده, شیشه و چوب به ترتیب 0.34, 0.30, 0.32, 0.31 و 0.42 تعیین گردید. خواص مکانیکی میوه خرما شامل نیرو, انرژی و نیز چغرمگی ظاهری در سه سطح سرعت بارگذاری فشاری 5, 15 و 25 mm/min در راستای ارتفاع میوه تا ایجاد تغییر شکل هایی به میزان 15, 30 و 45 درصد ارتفاع اولیه تعیین شد. نتایج نشان داد که اثر سرعت بارگذاری بر کلیه مقادیر خواص مکانیکی معنی دار بود. مقایسه میانگین ها نشان داد که با افزایش سرعت بارگذاری مقدار نیرو, انرژی و چغرمگی به طور معنی داری افزایش می یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشااله، قبادی، یاسین، و غلامی پرشکوهی، محمد. (1393). تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمای رقم کبکاب. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(13)، 207-215. SID. https://sid.ir/paper/509360/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشااله، قبادی یاسین، غلامی پرشکوهی محمد. تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمای رقم کبکاب. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(13):207-215. Available from: https://sid.ir/paper/509360/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشااله کرمانی، یاسین قبادی، و محمد غلامی پرشکوهی، “تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمای رقم کبکاب،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 13، pp. 207–215، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button