APA:
کپیپوراکبر، لطیفه. (1394). ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 572-583. SID. https://sid.ir/paper/510168/fa
Vancouver:
کپیپوراکبر لطیفه. ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):572-583. Available from: https://sid.ir/paper/510168/fa
IEEE:
کپیلطیفه پوراکبر، “ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 572–583، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510168/fa