Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

907
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

363
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 53

چکیده

 امروزه, تجربه موفقیت آمیز بیشتر کشورهای پیشرفته و نیز برخی از کشورهای در حال توسعه در عبور از بحران های اقتصادی به واسطه توسعه کارآفرینی در آن کشورها, موجب شده تا سایر کشورها نیز برای کارآفرینی, کارآفرینان و شکل گیری کسب وکارهای نوآورانه اهمیت خاصی قائل شوند. این امر بیش از هر چیز, حیطه آموزش را تحت تاثیر قرار داده و منجر به این شده است که به تدریج, دانشگاه ها تغییر نقش داده و به سوی کارآفرینی روی آورند. از این رو تحقیق حاضر با هدف بررسی عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق, مدیران دانشگاه فردوسی مشهد به تعداد 151 نفر می باشد.طبق جدول مورگان تعداد 114 نفر به طور تصادفی انتخاب شدند. پس از اطمینان از روایی و پایایی, این پرسشنامه به صورت حضوری بین اعضای جامعه توزیع گردید و در نهایت 120 پرسشنامه قابل استفاده برگشت داده شد. تجزیه وتحلیل اطلاعات نیز به کمک روش مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل صورت پذیرفت. نتایج نشان داد تمام عوامل مورد بررسی در این تحقیق یعنی ساختار کارآفرینانه, فرهنگ کارآفرینانه, راهبرد کارآفرینانه, مدیریت کارآفرینانه و ارتباط دانشگاه با صنعت, از عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه هستند. علاوه بر این نشان داده شد که از بین عوامل مورد بررسی, عامل ساختار کارآفرینانه بالاترین میزان تاثیر را بر آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، فرشته، مهارتی، یعقوب، و خوراکیان، علیرضا. (1397). بررسی عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد). رشد فناوری، 14(55 )، 43-53. SID. https://sid.ir/paper/510360/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی فرشته، مهارتی یعقوب، خوراکیان علیرضا. بررسی عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد). رشد فناوری[Internet]. 1397؛14(55 ):43-53. Available from: https://sid.ir/paper/510360/fa

    IEEE: کپی

    فرشته صادقی، یعقوب مهارتی، و علیرضا خوراکیان، “بررسی عوامل تاثیرگذار بر آمادگی دانشگاه ها برای تبدیل شدن به دانشگاهی با ویژگی های کارآفرینانه (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد)،” رشد فناوری، vol. 14، no. 55 ، pp. 43–53، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا