APA:
کپیصفی یاری، حسن، جعفری، عبدالعباس، و رئوفت، محمدحسین. (1393). ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 33-41. SID. https://sid.ir/paper/512202/fa
Vancouver:
کپیصفی یاری حسن، جعفری عبدالعباس، رئوفت محمدحسین. ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):33-41. Available from: https://sid.ir/paper/512202/fa
IEEE:
کپیحسن صفی یاری، عبدالعباس جعفری، و محمدحسین رئوفت، “ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 33–41، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512202/fa