APA:
کپیآقابابایی، لیلا، مرتضوی، سیدعلی، جوانمردداخلی، مجید، الهامی راد، امیرحسین، و مشکانی، سیدمحمد. (1394). بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/512238/fa
Vancouver:
کپیآقابابایی لیلا، مرتضوی سیدعلی، جوانمردداخلی مجید، الهامی راد امیرحسین، مشکانی سیدمحمد. بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/512238/fa
IEEE:
کپیلیلا آقابابایی، سیدعلی مرتضوی، مجید جوانمردداخلی، امیرحسین الهامی راد، و سیدمحمد مشکانی، “بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 15–24، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512238/fa