مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

971
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

267
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر همزمان پوشش دهی بامتیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی برروی کیفیت و انبارمانی انگور مورد ارزیابی قرارگرفت. سطوح متیل-سلولز مورد استفاده 0.1, 0.3 و 0.5 گرم و عصاره آویشن شیرازی درغلظتهای 0, 125 و 250 میکرولیتر استفاده شد. در تهیه محلول های پوشش دهی ازگلیسرول خوراکی در مقادیر 25, 45 و 65 درصد میزان متیل سلولز به عنوان پلاستی سایزر استفاده گردید. پوشش دهی حبه های انگور به روش غوطه وری انجام شد. تیمارها در دمای 1±6 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 70 درصد نگهداری شدند ودر طی مدت زمان 21 روز با فواصل زمانی 5 روز مورد آزمایش قرارگرفتند. آزمایشات انجام گرفته شامل اندازه گیری درصد افت وزن, مواد جامد محلول (TSS), اسیدیته کل (TA), سفتی میوه و اندازه گیری رنگ می باشد. پس از تجزیه و تحلیل آماری تیمارهای آزمایش شده به روش سطح پاسخ (RSM), مشخص شد که افت وزن میوه کاهش یافته و سفتی میوه و تغییرات رنگ آن درطی مدت نگهداری حفظ گردید. فرمولاسیون های پوشش دهی برروی حفظ میزان موادجامدمحلول تاثیر کم و برروی اسیدیته کل بی تاثیر بودند. مقادیر بهینه فرمولاسیون پوشش دهی برای دستیابی به بهترین پاسخ ها, به ترتیب 0.1 گرم متیل سلولز, 499.99 میکرولیتر عصاره آویشن شیرازی و 0.1 میلی لیتر گلیسرول بدست آمد. این پوشش خوراکی توانست ماندگاری میوه انگور را افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقابابایی، لیلا، مرتضوی، سیدعلی، جوانمردداخلی، مجید، الهامی راد، امیرحسین، و مشکانی، سیدمحمد. (1394). بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/512238/fa

    Vancouver: کپی

    آقابابایی لیلا، مرتضوی سیدعلی، جوانمردداخلی مجید، الهامی راد امیرحسین، مشکانی سیدمحمد. بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/512238/fa

    IEEE: کپی

    لیلا آقابابایی، سیدعلی مرتضوی، مجید جوانمردداخلی، امیرحسین الهامی راد، و سیدمحمد مشکانی، “بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت و عمر انباری انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 15–24، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512238/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button