APA:
کپیجمالی ماربینی، وحید، جوکار، مریم، بلندی، مرضیه، و اصلانی چقیورتی، ابوالفضل. (1395). بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/512249/fa
Vancouver:
کپیجمالی ماربینی وحید، جوکار مریم، بلندی مرضیه، اصلانی چقیورتی ابوالفضل. بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/512249/fa
IEEE:
کپیوحید جمالی ماربینی، مریم جوکار، مرضیه بلندی، و ابوالفضل اصلانی چقیورتی، “بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 45–55، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512249/fa