مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

140
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی ریاضی ویژگی های گرمایی دانه پنبه کرک دار و بدون کرک در سه رقم جدید پنبه کاشمر، لطیف و خورشید در دماهای مختلف

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 32

چکیده

 تعیین برخی خواص مختلف گرمایی دانه پنبه مانند ضریب هدایت گرمایی, گرمای ویژه و ضریب پخش گرمایی در فرآیندهای مختلف گرمایی, انبارداری و طراحی خشککنها کاربرد دارد. سه ویژگی مهم گرمایی شامل ضریب هدایت گرمایی, گرمای ویژه و ضریب انتشار گرمایی سه رقم دانه پنبه به 30 و 40 درجه, نام های کاشمر, لطیف و خورشید در دو حالت کرکدار و بدونکرک در سه دمای 20 سانتی گراد اندازهگیری گردید. در این پژوهش ضریب هدایت حرارتی دانه پنبه از روش منبع گرمای خطی, گرمای ویژه از روش مخلوط و ضریب انتشار گرمایی با استفاده از نتایج حاصل از آزمایشهای مربوط به ضریب هدایت گرمایی, گرمای ویژه و چگالی توده دانه پنبه محاسبه گردید. نتایج نشان داد که تغییرات دما بر ضریب هدایت گرمایی سه رقم دانه پنبه معنیدار نبود. تغییرات رقم, دما و پوشش در سطح احتمال 1 درصد بر گرمای ویژه موثر بود و همچنین اثر متقابل رقم در پوشش و دما در پوشش بر گرمای ویژه دانه پنبه در سطح احتمال 1 درصد معنیدار بود. بیشترین و کمترین مقدار گرمای ویژه دانه پنبه کرکدار در دمای 40 و 20oC به ترتیب, 1.83 و 1.18 (kj/kgoC) و در دانه پنبه بدون کرک 1.45 و 0.86 (kJ/kgoC) بود. نتایج آزمایشهای ضریب انتشار گرمایی نشان داد که تغییرات رقم, دما و پوشش در سطح احتمال 1 درصد بر ضریب انتشار گرمایی موثر است و همچنین اثر متقابل رقم در پوشش و دما در پوشش بر ضریب انتشار گرمایی دانه پنبه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. بیشترین و کمترین مقدار ضریب انتشار گرمایی دانه پنبه کرکدار در دمای 20 و 40oC به ترتیب, 3.48´10-7 و 2.26´10-7 (m2/s) و دردانه پنبه بدون کرک 2.57´10-7 و 1.53´10-7 (m2/s) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ساوری، رمضان، آزادبخت، محسن، نوروزیه، شهرام، و متولی، علی. (1396). مدل سازی ریاضی ویژگی های گرمایی دانه پنبه کرک دار و بدون کرک در سه رقم جدید پنبه کاشمر, لطیف و خورشید در دماهای مختلف. پژوهش های پنبه ایران، 5(1 )، 15-32. SID. https://sid.ir/paper/512858/fa

    Vancouver: کپی

    ساوری رمضان، آزادبخت محسن، نوروزیه شهرام، متولی علی. مدل سازی ریاضی ویژگی های گرمایی دانه پنبه کرک دار و بدون کرک در سه رقم جدید پنبه کاشمر, لطیف و خورشید در دماهای مختلف. پژوهش های پنبه ایران[Internet]. 1396؛5(1 ):15-32. Available from: https://sid.ir/paper/512858/fa

    IEEE: کپی

    رمضان ساوری، محسن آزادبخت، شهرام نوروزیه، و علی متولی، “مدل سازی ریاضی ویژگی های گرمایی دانه پنبه کرک دار و بدون کرک در سه رقم جدید پنبه کاشمر, لطیف و خورشید در دماهای مختلف،” پژوهش های پنبه ایران، vol. 5، no. 1 ، pp. 15–32، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512858/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button