APA:
کپیآریان فر، اکرم، و ظهوریان پردل، شیما. (1398). تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 111-117. SID. https://sid.ir/paper/513239/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، ظهوریان پردل شیما. تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):111-117. Available from: https://sid.ir/paper/513239/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، و شیما ظهوریان پردل، “تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 111–117، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513239/fa