مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

581
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 در این مطالعه, تأثیردمای خشک کردن و غلظت صمغ عربی بر بازده تولید, ویژگی های فیزیکو شیمیایی, جریان پذیری و ریزساختار پودر عصاره مالت مورد بررسی قرار گرفت. فرآیند خشک کردن نمونه های مایع با استفاده از یک خشک کن پاششی در مقیاس نیمه صنعتی انجام شد. دمای هوای ورودی و غلظت صمغ عربی متغیرهای فرآیند بودند. غلظت های (w/w) 20, 30 و 40% کمک خشک کن براساس وزن عصاره مالت مورد استفاده قرار گرفت. دمای هوای ورودی (C˚ 140, C˚ 160 و C˚ 180) و به صورت همسو با محلول خوراک برای خشک کردن استفاده گردید. با افزایش دمای هوای ورودی و غلظت صمغ عربی, بازده تولید پودر و جریان پذیری افزایش, در حالی که از مقدار رطوبت, فعالیت آبی, دانسیته توده, دانسیته ضربه, دانسیته ذره و جاذب الرطوبه بودن کاسته شد. از سوی دیگر دمای هوای ورودی بالاتر موجب افزایش انحلال پذیری پودرها گردید اما با افزایش غلظت صمغ عربی, این مقدار کاهش یافت. در نهایت ذرات توسط میکروسکوپ الکترونی مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص گردید که پودرهای تولید شده در غلظت های کمتر حامل ذراتی با سطوح صاف تر, در حالی که غلظت های بالاتر صمغ عربی ذراتی نامنظم با چروکیدگی های بیشتری داشتند. در این تحقیق, پودرهای خشک شده حاصل از 40% صمغ عربی در C˚ 180, بالاترین بازده تولید پودر و بهترین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی را از خود نشان دادند. نتایج حاصل از این مطالعه می تواند در تولید اقتصادی پودر عصاره مالت با بالاترین بازده تولید, بهترین ویژگی های فیزیکی, پایداری میکروبیولوژیکی و جریان پذیری در مقیاس صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین این محصول می تواند بعنوان نوشیدنی فوری و جزء طعم دهنده در ژله, بستنی, ماست, آبنبات و قنادی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرابندی، خشایار، صادقی ماهونک، علیرضا، محمدی، مریم، و اکبربگلو، زهرا. (1397). اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/513295/fa

    Vancouver: کپی

    سرابندی خشایار، صادقی ماهونک علیرضا، محمدی مریم، اکبربگلو زهرا. اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/513295/fa

    IEEE: کپی

    خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک، مریم محمدی، و زهرا اکبربگلو، “اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513295/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button