APA:
کپیسرابندی، خشایار، صادقی ماهونک، علیرضا، محمدی، مریم، و اکبربگلو، زهرا. (1397). اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/513295/fa
Vancouver:
کپیسرابندی خشایار، صادقی ماهونک علیرضا، محمدی مریم، اکبربگلو زهرا. اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/513295/fa
IEEE:
کپیخشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک، مریم محمدی، و زهرا اکبربگلو، “اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513295/fa