APA:
کپیغلامی، زهرا، و انصاری، سارا. (1397). مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 71-85. SID. https://sid.ir/paper/513296/fa
Vancouver:
کپیغلامی زهرا، انصاری سارا. مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):71-85. Available from: https://sid.ir/paper/513296/fa
IEEE:
کپیزهرا غلامی، و سارا انصاری، “مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 71–85، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513296/fa