APA:
کپیاعظم اسماعیلی، علی، کرامت، عبدالصمد، تیموری یانسری، اسداله، و اورجی، حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(4 )، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/5133/fa
Vancouver:
کپیاعظم اسماعیلی علی، کرامت عبدالصمد، تیموری یانسری اسداله، اورجی حسین. اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(4 ):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/5133/fa
IEEE:
کپیعلی اعظم اسماعیلی، عبدالصمد کرامت، اسداله تیموری یانسری، و حسین اورجی، “اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 4 ، pp. 137–148، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5133/fa