APA:
کپیحاجی رستملو، بهاره، ژیانی، راحله، و عمرانی، شکوفه. (1398). بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 107-118. SID. https://sid.ir/paper/513486/fa
Vancouver:
کپیحاجی رستملو بهاره، ژیانی راحله، عمرانی شکوفه. بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):107-118. Available from: https://sid.ir/paper/513486/fa
IEEE:
کپیبهاره حاجی رستملو، راحله ژیانی، و شکوفه عمرانی، “بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 107–118، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513486/fa