APA:
کپیسلیمانی فرد، منصوره، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، حیدری، روح اله، عزیزی، خسرو، سپه وند، اصغر، و هاشمی، سیدپیمان. (1398). طراحی و بررسی ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 11-26. SID. https://sid.ir/paper/513487/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فرد منصوره، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، حیدری روح اله، عزیزی خسرو، سپه وند اصغر، هاشمی سیدپیمان. طراحی و بررسی ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):11-26. Available from: https://sid.ir/paper/513487/fa
IEEE:
کپیمنصوره سلیمانی فرد، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، روح اله حیدری، خسرو عزیزی، اصغر سپه وند، و سیدپیمان هاشمی، “طراحی و بررسی ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 11–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513487/fa