APA:
کپیصالحی، فخرالدین، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1398). کاربرد روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/513539/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، حسینی قابوس سیدحسین. کاربرد روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/513539/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، و سیدحسین حسینی قابوس، “کاربرد روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون قرمز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 39–48، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513539/fa