APA:
کپیرستم میری، لیلا، سعیدی اصل، محمدرضا، و صفری، رضا. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/514539/fa
Vancouver:
کپیرستم میری لیلا، سعیدی اصل محمدرضا، صفری رضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/514539/fa
IEEE:
کپیلیلا رستم میری، محمدرضا سعیدی اصل، و رضا صفری، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 1–9، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514539/fa