APA:
کپیتوکلی پور، حمید، زبرجانی، لیلا، و جوانمردداخلی، مجید. (1397). مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/514593/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، زبرجانی لیلا، جوانمردداخلی مجید. مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/514593/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، لیلا زبرجانی، و مجید جوانمردداخلی، “مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 37–45، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514593/fa