APA:
کپیاوجی فرد، امین، و بشیرزاده هنگامی، سیروس. (1397). مقایسه خصوصیات فیزیکو-شیمیایی, میکروبی و حسی سس ماهی سنتی سوراغ با سس بدون گِل سرخ. بوم شناسی آبزیان، 8(3 )، 46-56. SID. https://sid.ir/paper/515099/fa
Vancouver:
کپیاوجی فرد امین، بشیرزاده هنگامی سیروس. مقایسه خصوصیات فیزیکو-شیمیایی, میکروبی و حسی سس ماهی سنتی سوراغ با سس بدون گِل سرخ. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛8(3 ):46-56. Available from: https://sid.ir/paper/515099/fa
IEEE:
کپیامین اوجی فرد، و سیروس بشیرزاده هنگامی، “مقایسه خصوصیات فیزیکو-شیمیایی, میکروبی و حسی سس ماهی سنتی سوراغ با سس بدون گِل سرخ،” بوم شناسی آبزیان، vol. 8، no. 3 ، pp. 46–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515099/fa