APA:
کپیفقیه زاده گرجی، الهه، و شریفی، اکرم. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/515173/fa
Vancouver:
کپیفقیه زاده گرجی الهه، شریفی اکرم. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/515173/fa
IEEE:
کپیالهه فقیه زاده گرجی، و اکرم شریفی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515173/fa