APA:
کپیرجب زاده، مهسا، علیشاهی، علیرضا، شعبان پور، بهاره، و پورعاشوری، پرستو. (1397). ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/515214/fa
Vancouver:
کپیرجب زاده مهسا، علیشاهی علیرضا، شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/515214/fa
IEEE:
کپیمهسا رجب زاده، علیرضا علیشاهی، بهاره شعبان پور، و پرستو پورعاشوری، “ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 23–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515214/fa