مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

360
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

239
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 35

چکیده

 در این تحقیق پروتئین تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های آلکالاز و پپسین هیدرولیز گردید. ترکیبات تقریبی, خواص آنتی اکسیدانی و کاربردی نمونه ها مورد آزمون قرار گرفتند. بهینه درصد آنزیم 2درصد و زمان تیمار با آنزیم ها 120 دقیقه تعیین گردید. درجه هیدرولیز نمونه ها به ترتیب 08/44 و 62/27 درصد برای آلکالاز و پپسین بودند. هر دو نمونه پودر هیدرولیزشده تخم قزل آلا حاوی مقدار بالای پروتئین (51/68 % پپسین و 09/71 % آلکالاز) بودند. پپسین پودری سفید با روشنایی بیشتر (50/89L*=) و آلکالاز پودری متمایل به زرد-قهوه ای ( 85/52 L*=, 10/ 30 a*=, 25/26 b*=) داشت. پودرهای تولیدی در غلظت های مختلف ویژگی آنتی اکسیدانی بسیار خوبی نشان دادند. پودرهای تولیدی در برخی غلظت ها دارای خواص تشکیل کف و امولسیون کنندگی خوبی بودند. نتایج حاصل پروتئین هیدولیز شده تخم قزل آلا را به عنوان منبع خوبی با خواص آنتی اکسیدانی مناسب و قابل استفاده در مواد غذایی و صنایع وابسته پیشنهاد می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجب زاده، مهسا، علیشاهی، علیرضا، شعبان پور، بهاره، و پورعاشوری، پرستو. (1397). ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/515214/fa

    Vancouver: کپی

    رجب زاده مهسا، علیشاهی علیرضا، شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/515214/fa

    IEEE: کپی

    مهسا رجب زاده، علیرضا علیشاهی، بهاره شعبان پور، و پرستو پورعاشوری، “ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 23–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button