APA:
کپیعاشورمحمدی، مرضیه، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1397). امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 54-70. SID. https://sid.ir/paper/515217/fa
Vancouver:
کپیعاشورمحمدی مرضیه، حسینی قابوس سیدحسین. امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):54-70. Available from: https://sid.ir/paper/515217/fa
IEEE:
کپیمرضیه عاشورمحمدی، و سیدحسین حسینی قابوس، “امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 54–70، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515217/fa