مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

452
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

صفحات

 صفحه شروع 54 | صفحه پایان 70

چکیده

 در این پژوهش جهت غنی سازی بستنی از پودر کدوحلوایی در سه سطح 10, 20 و 30 درصد استفاده شد. نمونه ها از نظر ویسکوزیته ظاهری, بتاکاروتن, چربی, ماده خشک, پروتئین و آزمون چشایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که سرعت ذوب شدن بستنی های حاوی پودر کدوحلوایی به طور معنی داری کاهش یافت (05/0 >p). بیش ترین زمان ذوب شدن مربوط به تیمار شاهد بود. طبق یافته های بدست آمده مشخص گردید که غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی سبب افزایش قابل ملاحظه ای در میزان ویسکوزیته تیمارها شد. نتایج اندازه گیری پروتئین نشان داد با افزایش مقدار پودر کدوحلوایی در نمونه های مختلف بستنی, مقدار این پارامتر افزایش می یابد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاشورمحمدی، مرضیه، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1397). امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 54-70. SID. https://sid.ir/paper/515217/fa

    Vancouver: کپی

    عاشورمحمدی مرضیه، حسینی قابوس سیدحسین. امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):54-70. Available from: https://sid.ir/paper/515217/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه عاشورمحمدی، و سیدحسین حسینی قابوس، “امکان سنجی غنی سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 54–70، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515217/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button