مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

437
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 220

چکیده

 در این مطالعه پتانسیل محیط های جو, جو-مالت و مالت برای رشد و زنده مانی دو گونه لاکتوباسیلوس (لاکتوباسیلوس دلبروکی, لاکتوباسیلوس پاراکازئی) جهت تولید نوشیدنی فراسودمند بررسی شد. سپس تاثیر فرایند تخمیر بر فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنول کل سه محیط ارزیابی شده و با همتایان غیر تخمیری خود مقایسه گردید. نتایج نشان داد باکتری های انتخابی به خوبی در سه محیط رشد کرده به طوری که طی 10 ساعت اول تخمیر pH محیط ها تا حدود 4.25 کاهش یافت. بالاترین جمعیت میکروبی (9.7 log CFU/ml) در محیط مالت به دست آمد. محتوای فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی محیط ها طی تخمیر به طور قابل توجهی افزایش یافته و محیط مالت تخمیر شده توسطلاکتوباسیلوس پاراکازئی بالاترین میزان فنول کل (83.96 میلی گرم معادل گالیک اسید در 100 میلی لیتر) و فعالیت ضد رادیکالی (IC50=0.26ml) نشان داد. به علاوه بیشترین زنده مانی (1.2x106CFU/ml) در محیط مالت تخمیر شده با لاکتوباسیلوس دلبروکی ثبت شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالاری، مهدیه، و رضوی، سیدهادی. (1396). ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/516292/fa

    Vancouver: کپی

    سالاری مهدیه، رضوی سیدهادی. ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/516292/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه سالاری، و سیدهادی رضوی، “ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 211–220، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516292/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button