مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

423
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه و آزمون حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 144

چکیده

 اندازه گیری و پایش غلظت قند شربت چغندرقند به شکل پیوسته و در مراحل مختلف پخت و تغلیظ یکی از نیازهای اساسی صنعت شکر می باشد. در این مطالعه یک نمونه حسگر دی الکتریک استوانه ای با قابلیت توسعه برای اندازه گیری برخط غلظت قند شربت چغندرقند ساخته شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. این حسگر متشکل از یک استوانه فولادی و مغزی به عنوان قطب های خازن می باشد که توسط کابل هم محور به دستگاه های ژنراتور و تحلیل گر طیف متصل می شود. با آزمون آزمایشگاهی, پاسخ حسگر در پنج غلظت مختلف شربت چغندرقند با درصدهای بریکس 26.5, 37.9, 48.7, 54.1 و 62 آزمون شد و طیف های دامنه بر حسب فرکانس (A-F) در بازه0-150MHz  بدست آمد. نتایج نشان داد که فرکانس تشدید در تناوب های اول و دوم با درصد بریکس رابطه قوی خطی با شیب مثبت دارد. به طور معکوس این ارتباط قوی با ضرایب تبیین 0.99 و 0.98 به ترتیب برای تناوب اول و دوم تشدید بین ضریب دی الکتریک شربت و درصد بریکس حاصل شد به طوری که با افزایش درصد بریکس ضریب دی الکتریک کاهش یافت. یافته های این مطالعه نشان داد که روش دی الکتریک می تواند یک روش توانمند و کاربردی در اندازه گیری درصد بریکس شربت چغندرقند در کارخانه های قند باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلیان، حامد، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، نادری بلداجی، مجتبی، و رستمی، سجاد. (1396). توسعه و آزمون حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(1)، 137-144. SID. https://sid.ir/paper/516484/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلیان حامد، قاسمی ورنامخواستی مهدی، نادری بلداجی مجتبی، رستمی سجاد. توسعه و آزمون حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(1):137-144. Available from: https://sid.ir/paper/516484/fa

    IEEE: کپی

    حامد خلیلیان، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مجتبی نادری بلداجی، و سجاد رستمی، “توسعه و آزمون حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 1، pp. 137–144، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516484/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button