APA:
کپیجلایر، حامد، کریمی، مهدی، و عبداله زاده، ابوالقاسم. (1399). اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 125-133. SID. https://sid.ir/paper/517071/fa
Vancouver:
کپیجلایر حامد، کریمی مهدی، عبداله زاده ابوالقاسم. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):125-133. Available from: https://sid.ir/paper/517071/fa
IEEE:
کپیحامد جلایر، مهدی کریمی، و ابوالقاسم عبداله زاده، “اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 125–133، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517071/fa