مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

487
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 199

چکیده

 یکی از ویژگی های بسیار مهم در مواد غذایی خشک شده, قابلیت جذب آب آنها می باشد. هر چقدر توانایی محصول در جذب آب بیشتر باشد, نشان دهنده آن است که محصول در شرایط بهتری خشک شده است. لذا شرایطی که در آن محصول تولید شده آب بیشتری جذب کند بهترین شرایط به حساب می آید. دانسیته توده فشرده و غیر فشرده از مهم ترین پارامترهایی هستند که در مورد پودرها اندازه گیری می شوند. این امر از لحاظ حمل  و نقل, انبارداری و بسته بندی در صنعت, حائز اهمیت است. در این پژوهش اثرات سه عامل دما (35, 45 و 55 درجه سلسیوس), دبی هوای خشک کردن (0.024, 0.016 و 0.008 متر مکعب بر ثانیه) و استفاده از پمپ حرارتی یا عدم استفاده از آن بر درصد بازجذب آب, دانسیته توده فشرده و دانسیته توده غیر فشرده گشنیز در قالب آزمایش فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار بررسی شد. به علاوه, نتایج به دست آمده با روش خشک کردن سنتی مقایسه شد. نتایج نشان داد که دما, دبی هوای خشک کن, به کارگیری پمپ حرارتی و اثر متقابل آنها در سطح 1% بر میانگین درصد بازجذب آب نمونه های خشک شده گشنیز و چگالی پودر آن تاثیر معنی داری دارند. به علاوه, محصول خشک شده در خشک کن مجهز به پمپ حرارتی کیفیت بهتری نسبت به روش سنتی دارد. همچنین, دمای 55 درجه سلسیوس و دبی هوای0.024  متر مکعب بر ثانیه موجب بهبود کیفیت محصول  شد که می تواند به عنوان تیمار مطلوب در تولید گشنیز خشک پیشنهاد گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حسین، طباطبایی کلور، سیدرضا، و موسوی، سیدرضا. (1396). بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 191-199. SID. https://sid.ir/paper/517386/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حسین، طباطبایی کلور سیدرضا، موسوی سیدرضا. بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):191-199. Available from: https://sid.ir/paper/517386/fa

    IEEE: کپی

    حسین جعفریان، سیدرضا طباطبایی کلور، و سیدرضا موسوی، “بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 191–199، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button