APA:
کپیجعفریان، حسین، طباطبایی کلور، سیدرضا، و موسوی، سیدرضا. (1396). بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 191-199. SID. https://sid.ir/paper/517386/fa
Vancouver:
کپیجعفریان حسین، طباطبایی کلور سیدرضا، موسوی سیدرضا. بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):191-199. Available from: https://sid.ir/paper/517386/fa
IEEE:
کپیحسین جعفریان، سیدرضا طباطبایی کلور، و سیدرضا موسوی، “بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 191–199، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517386/fa