APA:
کپیفرض الهی، لیلا، سروی مغانلو، کوروش، و ایمانی، احمد. (1398). اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(2 )، 141-152. SID. https://sid.ir/paper/5175/fa
Vancouver:
کپیفرض الهی لیلا، سروی مغانلو کوروش، ایمانی احمد. اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(2 ):141-152. Available from: https://sid.ir/paper/5175/fa
IEEE:
کپیلیلا فرض الهی، کوروش سروی مغانلو، و احمد ایمانی، “اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 141–152، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5175/fa