Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

469
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

299
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال 4oC

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر سه نوع بسته بندی معمولی, خلاء و سیل وکیوم (خلاء همراه با گاز بی اثر) بر ماندگاری ماهی کپور علفخوار در دمای یخچالی (4oC) از طریق تعیین ویژگی های میکروبی و شیمیایی انجام گردید. نتایج نشان دادند که طی دوره نگهداری در تمامی تیمارها میزان پراکسید از حد مجاز (10 میلی اکی والان اکسیژن در یک کیلوگرم چربی) تجاوز نکرد ولی میزان بازهای نیتروژنی فرار در بسته بندی معمولی در روز پانزدهم نگهداری 30.31±0.79 میلی گرم در 100 گرم بود که بیش از حد استاندارد می باشد. میزان تیوباربیتوریک اسید در بسته بندی های سیل وکیوم و خلاء تا روز پانزدهم و در بسته-بندی معمولی تا روز نهم مطالعه در محدوده مجاز باقی ماند. میزان بار میکروبی در بسته بندی معمولی در روز دوازدهم 7.80±0.34 log cfu/g و در تمام بسته بندی ها در روز پانزدهم (معمولی 9.06±0.34, خلاء 7.52±0.26 و سیل وکیوم 7.04±0.12 log cfu/g), خارج از محدوده استاندارد بودند (107cfu/g) . با توجه به نتایج به دست آمده بهترین زمان ماندگاری فیله کپور علفخوار در روش بسته بندی خلاء و سیل وکیوم در روز دوازدهم نگهداری در یخچال مشاهده شد که روش سیل وکیوم با اختلاف معنی داری (p<0.05) بهتر از روش خلاء بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهرامی فر، مهدیه، رومیانی، لاله، و عسکری ساری، ابوالفضل. (1395). مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال 4oC. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(3)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/517503/fa

    Vancouver: کپی

    بهرامی فر مهدیه، رومیانی لاله، عسکری ساری ابوالفضل. مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال 4oC. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(3):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/517503/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه بهرامی فر، لاله رومیانی، و ابوالفضل عسکری ساری، “مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال 4oC،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 63–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517503/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا