APA:
کپیقنبریان، داوود، ولایی، ماشااله، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، و آقاگل زاده، حمیدرضا. (1396). بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 299-304. SID. https://sid.ir/paper/517725/fa
Vancouver:
کپیقنبریان داوود، ولایی ماشااله، قاسمی ورنامخواستی مهدی، آقاگل زاده حمیدرضا. بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):299-304. Available from: https://sid.ir/paper/517725/fa
IEEE:
کپیداوود قنبریان، ماشااله ولایی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، و حمیدرضا آقاگل زاده، “بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 299–304، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517725/fa