APA:
کپیشاکری چالشتری، حسین، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، ملکی، علی، قاسمی پیربلوطی، عبداله، و حسین زاده سامانی، بهرام. (1396). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (.Tanacetum parthenium L). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(1)، 165-172. SID. https://sid.ir/paper/517823/fa
Vancouver:
کپیشاکری چالشتری حسین، قاسمی ورنامخواستی مهدی، ملکی علی، قاسمی پیربلوطی عبداله، حسین زاده سامانی بهرام. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (.Tanacetum parthenium L). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(1):165-172. Available from: https://sid.ir/paper/517823/fa
IEEE:
کپیحسین شاکری چالشتری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، علی ملکی، عبداله قاسمی پیربلوطی، و بهرام حسین زاده سامانی، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (.Tanacetum parthenium L)،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 1، pp. 165–172، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517823/fa