مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

697
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

411
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 342

چکیده

 با هدف بهبود کیفیت نان بربری, اثر افزودن کنجاله کنجد (12.5-0 درصد) و پلی ساکارید محلول در آب سویا (2-0 درصد) بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی (رطوبت, پروتئین, چربی, فیبر و خاکستر, حجم مخصوص, سفتی و پیوستگی) و حسی نان به عنوان متغیرهای وابسته با استفاده از روش سطح پاسخ بررسی گردید. نتایج نشان داد افزودن کنجاله کنجد مقادیر خاکستر, پروتئین, چربی, فیبر و رطوبت نان را بطور معنی داری افزایش داد در حالیکه سفتی و پیوستگی بطور معنی داری کاهش یافت. همچنین مشاهده شد که افزودن پلی ساکارید محلول در آب سویا میزان رطوبت را افزایش و سفتی و حجم مخصوص نمونه ها را بطور معنی داری کاهش داد. همچنین کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا اثر معنی دار مثبتی بر پذیرش کلی نمونه ها داشتند. براساس نتایج بهینه سازی و مدل بدست آمده, استفاده از 6.43 درصد کنجاله کنجد و 0.62 درصد پلی ساکارید محلول در آب سویا می تواند نان بربری با بهترین کیفیت و ویژگی های تغذیه ای و حسی را تولید نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توان، زهرا، حجتی، محمد، ناصحی، بهزاد، و جوینده، حسین. (1396). تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 333-342. SID. https://sid.ir/paper/517885/fa

    Vancouver: کپی

    توان زهرا، حجتی محمد، ناصحی بهزاد، جوینده حسین. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):333-342. Available from: https://sid.ir/paper/517885/fa

    IEEE: کپی

    زهرا توان، محمد حجتی، بهزاد ناصحی، و حسین جوینده، “تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 333–342، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517885/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button