APA:
کپیتوان، زهرا، حجتی، محمد، ناصحی، بهزاد، و جوینده، حسین. (1396). تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 333-342. SID. https://sid.ir/paper/517885/fa
Vancouver:
کپیتوان زهرا، حجتی محمد، ناصحی بهزاد، جوینده حسین. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):333-342. Available from: https://sid.ir/paper/517885/fa
IEEE:
کپیزهرا توان، محمد حجتی، بهزاد ناصحی، و حسین جوینده، “تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 333–342، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517885/fa