مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

390
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس های مرزه و میخک روی عمر گل جایی، تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت

صفحات

 صفحه شروع 163 | صفحه پایان 173

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر اسانس های گیاهی مرزه (Satureja hortensis) و میخک(Syzygium aromaticum) در غلظت های صفر, 250 و 500 میلی گرم در لیتر روی عمر گل جایی گل شاخه بریده رز رقم ولوت انجام شد. آزمایش تحت شرایط دمای 2± 20 درجه سانتی گراد, رطوبت نسبی 70-60 درصد, شدت نور سفید 12 میکرومول در متر مربع در ثانیه و 12 ساعت طول روز انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با 18 تیمار با 3 تکرار و 3 گل شاخه بریده در هر گلدان برای اندازه گیری صفات عمر گل جایی, وزن تر نسبی شاخه, جذب محلول شاخه, هدایت روزنه ای برگ, نسبت فلورسنس کلروفیل و محتوی کلروفیل برگ در هر تکرار صورت گرفت. تیمار 500 میلی گرم در لیتر از اسانس های گیاهی منجر به حفظ عمر گل جایی شاخه بریده ها شد. 250 میلی گرم در لیتر از اسانس ها شاخص کلروفیل برگ و جذب محلول را در مقایسه با سایر غلظت ها افزایش داد. تیمار محلول ساکارز 2 درصد توانست باعث حفظ معنی دار عمر گل جایی, نسبت فلورسانس کلروفیل و محتوی کلروفیل برگ نسبت به تیمار ساکارز صفر شود. اسانس های مرزه و میخک به ترتیب در غلظت های 500 و 250 میلی گرم در لیتر باعث حفظ وزن تر نسبی شاخه و کاهش هدایت روزنه ای برگ شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پویا، زینب، نقش بندحسنی، رحیم، و زارع حقی، داوود. (1398). اثر اسانس های مرزه و میخک روی عمر گل جایی, تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(1 )، 163-173. SID. https://sid.ir/paper/518119/fa

    Vancouver: کپی

    پویا زینب، نقش بندحسنی رحیم، زارع حقی داوود. اثر اسانس های مرزه و میخک روی عمر گل جایی, تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):163-173. Available from: https://sid.ir/paper/518119/fa

    IEEE: کپی

    زینب پویا، رحیم نقش بندحسنی، و داوود زارع حقی، “اثر اسانس های مرزه و میخک روی عمر گل جایی, تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 163–173، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518119/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button