APA:
کپینیک نیا، س.، رضوی، س.، و کوچکی، آ.. (1389). تاثیر کاربرد سمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی های حسی و پایداری سس مایونز. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/518226/fa
Vancouver:
کپینیک نیا س.، رضوی س.، کوچکی آ.. تاثیر کاربرد سمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی های حسی و پایداری سس مایونز. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1389؛2(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/518226/fa
IEEE:
کپیس. نیک نیا، س. رضوی، و آ. کوچکی، “تاثیر کاربرد سمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی های حسی و پایداری سس مایونز،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518226/fa