مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

371
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با بهداشت و ایمنی مواد غذایی: یک مطالعه مقطعی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: امروزه نقش و اهمیت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در حفظ و سلامت انسان و جلوگیری از بیماری هابر همگان رو شناست.این تحقیق با هدف بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی موادغذایی می باشد.روش بررسی: این پژوهش توصیفی مقطعی می باشد. با استفاده از پرسشنامه که روایی و پایایی آن بررسی گردیده, انجام شده است. پرسشنامه طراحی شده مشتمل بر سوالاتی در زمینه اطلاعات فردی, سطح آگاهی و نگرش نسبت به بهداشت و ایمنی موادغذایی بود. در بین 338 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به صورت تصادفی انجام گردید. تجزیه و تحلیل آماری توسط نرم افزار 16SPSS صورت گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که %46 دانشجویان دارای آگاهی خوب, %48 متوسط و %4.5 آگاهی ضعیف در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی بودند. نمره آگاهی و نگرش دانشجویان نسبت به اصول ایمنی و بهداشت مواد غذایی ارتباط معنی داری با هیچ یک از پارامترهای سن, سطح تحصیلات, جنس و دانشکده نداشت (p>0.05). بین درجه آگاهی با جنس و دانشکده ارتباط معنی داری وجود داشت (p<0.05) ولی ارتباط درجه آگاهی با گروه سنی و سطح تحصیلات از نظر آماری معنی دار نبود (p>0.05).بحث و نتیجه گیری: آگاهی داشتن نسبت به بهداشت و ایمنی موادغذایی یک امر مهم تلقی می گردد. گرچه دانشجویان در این تحقیق از سطح آگاهی نسبتا خوبی برخوردار بودند, ولی به منظور ارتقاء دادن سطح آگاهی آنها نیاز به برنامه ریزی دقیق تر یا حساس می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درگاهی، عبداله، اسدی، فاطمه، هاشمیان، امیرحسین، شرفی، کیومرث، امیریان، طاهره، و محمدی، میترا. (1392). آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با بهداشت و ایمنی مواد غذایی: یک مطالعه مقطعی. نسیم تندرستی (سلامت خانواده)، 2(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/518469/fa

    Vancouver: کپی

    درگاهی عبداله، اسدی فاطمه، هاشمیان امیرحسین، شرفی کیومرث، امیریان طاهره، محمدی میترا. آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با بهداشت و ایمنی مواد غذایی: یک مطالعه مقطعی. نسیم تندرستی (سلامت خانواده)[Internet]. 1392؛2(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/518469/fa

    IEEE: کپی

    عبداله درگاهی، فاطمه اسدی، امیرحسین هاشمیان، کیومرث شرفی، طاهره امیریان، و میترا محمدی، “آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با بهداشت و ایمنی مواد غذایی: یک مطالعه مقطعی،” نسیم تندرستی (سلامت خانواده)، vol. 2، no. 3، pp. 0–0، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518469/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button