مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

706
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آزمون در حال جریان یک حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 140

چکیده

 این پژوهش به منظور اندازه گیری در حال جریان غلظت قند شربت چغندر قند با درصدهای بریکس 26.5, 37.9, 48.7, 54.1 و 62 در دو سطح دبی 0.02 و 0.04 لیتر بر ثانیه با جریانی آرام با استفاده از یک حسگر دی الکتریک استوانه ای انجام شد. این حسگر شامل یک استوانه فولادی و مغزی به عنوان قطب های خازن می باشد که توسط کابل هم محور به دستگاه های ژنراتور و تحلیل گر طیف متصل می شود. شربت از طریق مجرای پایینی وارد محفظه حسگر شده و از طریق مجرای بالایی از آن خارج می گردد. اثر دما در بازه 25 تا 75oC و بازه فرکانسی 0 تا 150 مگاهرتز بر تخمین ضریب گذردهی دی الکتریک شربت در حال سکون در حسگر نیز بررسی شد. نتایج نشان داد که ضریب گذردهی دی الکتریک شربت در حال جریان در هر تناوب تشدید در دبی 0.02 بزرگ تر از این ضریب در حال سکون و با افزایش دبی جریان به 0.04 لیتر بر ثانیه کاهش داشته است. آزمون تغییر دما برای شربت در حالت سکون مشخص نمود که فقط فرکانس تشدید تناوب دوم تحت تاثیر دما بوده که کاهش ضریب گذردهی دی الکتریک با افزایش دما را نتیجه داد ولی فرکانس تشدید اول با دما تغییر قابل ملاحظه ای نداشت. با توجه به نتایج حاصل, روش دی الکتریک می تواند تنها با اصلاح اثر دبی جریان در تخمین ضریب دی الکتریک بعنوان یک روش توانمند و کاربردی در اندازه گیری در حال جریان (برخط) درصد بریکس شربت چغندرقند باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلیان، حامد، نادری بلداجی، مجتبی، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، و رستمی، سجاد. (1395). آزمون در حال جریان یک حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 131-140. SID. https://sid.ir/paper/518491/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلیان حامد، نادری بلداجی مجتبی، قاسمی ورنامخواستی مهدی، رستمی سجاد. آزمون در حال جریان یک حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):131-140. Available from: https://sid.ir/paper/518491/fa

    IEEE: کپی

    حامد خلیلیان، مجتبی نادری بلداجی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، و سجاد رستمی، “آزمون در حال جریان یک حسگر دی الکتریک استوانه ای برای اندازه گیری غلظت قند شربت چغندرقند،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 131–140، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button