APA:
کپیجلالی، محمد، سنجری، صالح، و موسوی نسب، مریم السادات. (1392). تاثیر دگرآسیبی غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های متفاوت پونه (.Puleguim vulgar L) و رازیانه (.Foeniculum vulgar L) بر جوانه زنی و رشد ذرت (.Zea mayze L) و نخود (.icer arietinum L). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 3(7)، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/519086/fa
Vancouver:
کپیجلالی محمد، سنجری صالح، موسوی نسب مریم السادات. تاثیر دگرآسیبی غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های متفاوت پونه (.Puleguim vulgar L) و رازیانه (.Foeniculum vulgar L) بر جوانه زنی و رشد ذرت (.Zea mayze L) و نخود (.icer arietinum L). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1392؛3(7):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/519086/fa
IEEE:
کپیمحمد جلالی، صالح سنجری، و مریم السادات موسوی نسب، “تاثیر دگرآسیبی غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های متفاوت پونه (.Puleguim vulgar L) و رازیانه (.Foeniculum vulgar L) بر جوانه زنی و رشد ذرت (.Zea mayze L) و نخود (.icer arietinum L)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 3، no. 7، pp. 99–109، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519086/fa