APA:
کپیقدرتی، علی، و کلانتری، داوود. (1395). بررسی تاثیر پارامترهای رقم, دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(13)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/519694/fa
Vancouver:
کپیقدرتی علی، کلانتری داوود. بررسی تاثیر پارامترهای رقم, دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(13):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/519694/fa
IEEE:
کپیعلی قدرتی، و داوود کلانتری، “بررسی تاثیر پارامترهای رقم, دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 13، pp. 93–102، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519694/fa