APA:
کپیجلیلی مرندی، رسول، و شفائی عباس آباد، زهرا. (1394). تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 38(1)، 131-143. SID. https://sid.ir/paper/520539/fa
Vancouver:
کپیجلیلی مرندی رسول، شفائی عباس آباد زهرا. تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1394؛38(1):131-143. Available from: https://sid.ir/paper/520539/fa
IEEE:
کپیرسول جلیلی مرندی، و زهرا شفائی عباس آباد، “تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 38، no. 1، pp. 131–143، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520539/fa