مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

282
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 143

چکیده

 جهت بررسی تاثیر تیمارهای اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک به عنوان ترکیبات طبیعی بر ماندگاری و خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود, تیمار اسید سیتریک در غلظت های صفر, 0.25, 0.5 و 1 میلی مول در لیترو تیمار اسید سالیسیلیک در سه سطح صفر, 1 و 2 میلی مول در لیتر و همچنین ترکیبات مختلف این تیمارها به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی استفاده شد. میوه ها پس از تیمار به مدت 90 روز در انبار سرد 0.5±0 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. در همه تیمارها, میزان اسید آسکوربیک, اسیدهای آلی کل, محتوای فنل کل, محتوای آنتی اکسیدان کل و سفتی بافت میوه اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند که میوه های تیمار شده با اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک به ترتیب در غلظت های 1 و 2 میلی مول در لیتر تاثیر معنی داری روی محتوای فنل کل, آنتی اکسیدان کل, اسیدهای آلی کل و اسید آسکوربیک داشتند. اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک از نرم شدن میوه ها طی دوره نگهداری جلوگیری کردند. نتایج نشان داد که استفاده از اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک می تواند راهبردی موثر درتکنولوژی پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی مرندی، رسول، و شفائی عباس آباد، زهرا. (1394). تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 38(1)، 131-143. SID. https://sid.ir/paper/520539/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی مرندی رسول، شفائی عباس آباد زهرا. تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1394؛38(1):131-143. Available from: https://sid.ir/paper/520539/fa

    IEEE: کپی

    رسول جلیلی مرندی، و زهرا شفائی عباس آباد، “تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 38، no. 1، pp. 131–143، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button