APA:
کپیداراب زاده، نازنین، حمیدی اصفهانی، زهره، و حجازی، پریسا. (1397). بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/520869/fa
Vancouver:
کپیداراب زاده نازنین، حمیدی اصفهانی زهره، حجازی پریسا. بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/520869/fa
IEEE:
کپینازنین داراب زاده، زهره حمیدی اصفهانی، و پریسا حجازی، “بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520869/fa