APA:
کپیقلعه موسیانی، زهره، پوراحمد، رضوان، و اسحاقی، محمدرضا. (1397). اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/520872/fa
Vancouver:
کپیقلعه موسیانی زهره، پوراحمد رضوان، اسحاقی محمدرضا. اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/520872/fa
IEEE:
کپیزهره قلعه موسیانی، رضوان پوراحمد، و محمدرضا اسحاقی، “اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 55–64، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520872/fa