APA:
کپیاستادزاده، سیده حسنا، و سیدالنگی، سیده زهرا. (1395). اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(13)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/521133/fa
Vancouver:
کپیاستادزاده سیده حسنا، سیدالنگی سیده زهرا. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(13):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/521133/fa
IEEE:
کپیسیده حسنا استادزاده، و سیده زهرا سیدالنگی، “اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 13، pp. 1–16، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521133/fa