مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

508
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

131
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آرد گیاه باقلا (. Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زنده زایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata)

صفحات

 صفحه شروع 10 | صفحه پایان 16

چکیده

ماهی گوپی متعلق به خانواده Poecilidae و جزو گونه های مهم اقتصادی دنیا می باشد. در این طرح آزمایشی تعداد 300 قطعه لارو ماهی گوپی از مراکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی خریداری شد, ماهیان پس از سازگاری با شرایط آزمایشگاهی, تحت 4 تیمار آرد گیاه باقلا ((Vicia faba L با سطوح 5, 10, 15 و 20 درصد به ازای کیلوگرم غذا و یک گروه شاهد (جیره پایه) و 3 تکرار در طی یک دوره ی 6 ماهه در 15 آکواریوم مورد پرورش قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان داد بیش ترین میزان زنده زایی در گروه شاهد بوده (05/0 >P ) و بین سایر تیمارها اختلاف معناداری وجود نداشت؛ اگرچه, تعداد لاروها با افزایش میزان آرد باقلا در جیره کاهش یافت (05/0 P ) و میزان تلفات با کاهش درصد آرد باقلا در جیره کاهش یافت, به طوری که در گروه شاهد هیچ تلفاتی مشاهده نشد (05/0 >P ). با توجه به نتایج این تحقیق می توان اظهار داشت که افزودن آرد باقلا به جیره ی غذایی ماهی گوپی نه تنها سبب بهبود عملکرد تولیدمثلی این گونه نشد, بلکه با کاهش تعداد لاروها در هر بار زنده زایی و افزایش معنادار تلفات همراه بود؛ لذا, افزودن این ماده به عنوان مکمل غذایی در جیره غذایی ماهی گوپی توصیه نمی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سوداگر، محمد، ذکریایی، حمیده، سیدالنگی، بی تاسادات، و نهاوندی، رضا. (1397). بررسی اثر آرد گیاه باقلا (. Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زنده زایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata). بوم شناسی آبزیان، 8(3 )، 10-16. SID. https://sid.ir/paper/521297/fa

    Vancouver: کپی

    سوداگر محمد، ذکریایی حمیده، سیدالنگی بی تاسادات، نهاوندی رضا. بررسی اثر آرد گیاه باقلا (. Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زنده زایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛8(3 ):10-16. Available from: https://sid.ir/paper/521297/fa

    IEEE: کپی

    محمد سوداگر، حمیده ذکریایی، بی تاسادات سیدالنگی، و رضا نهاوندی، “بررسی اثر آرد گیاه باقلا (. Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زنده زایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 8، no. 3 ، pp. 10–16، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521297/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button