مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از اسید های آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه بدن

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 230

چکیده

 اسید های آمینه خالص هر چند تا کنون به عنوان یک منبع غذایی جایگزین کامل مطرح نبوده اما در موفقیت استفاده از منابع جایگزین گیاهی در جیره حیوانات بسیار موثر بوده اند, زیرا این منابع جایگزین عمدتا دارای کمبود های اسید آمینه ای می باشند که استفاده از آنها را با محدودیت روبرو می کند که این محدودیت ها را میتوان تا حدودی با استفاده از اسید های آمینه خالص برطرف کرد. هدف مطالعه حاضر شناخت میزان عملکرد ماهی در تغذیه با اسید های آمینه خالص بود. این تحقیق برای دو تیمار ماهیانی که از پروتئین پودر ماهی (FM) و ماهیانی که از ترکیب 60 درصد پودر ماهی و 40 درصد اسید های آمینه خالص ضروری و غیر ضروری (CAA) هر یک با سه تکرار به مدت 42 روز تغذیه شده اند, انجام گرفت. نتایج نشان داد هیچ تفاوت معنی داری در بین دو تیمار در مصرف غذا, درصد بقا, شاخص های بیومتری و در آنالیز ترکیب شیمیایی کل بدن ماهیان مشاهده نگردید, اما در وزن نهایی, درصد افزایش وزن, شاخص رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, نرخ کارایی پروتئین و تثبیت نیتروژنی در تیمار CAA به صورت معنی داری کاهش عملکرد نسبت به تیمار FM مشاهده شد. بررسی پروفیل آمینواسیدی لاشه ماهیان مورد آزمایش نشان داد که تنها اسیدهای آمینه هیستیدین و پرولین در تیمار CAA نسبت به تیمار FM کاهش یافتند. کاهش عملکرد در بسیاری از فاکتور ها در تیمار حاوی اسید های آمینه خالص (CAA) نسبت به تیمار اول نشان دهنده کاهش عملکرد ماهی صبیتی جوان در استفاده از اسید های آمینه خالص در نسبت های بالا در جیره می باشد. بنابراین, استفاده از اسیدهای آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان به نسبت های بالا توصیه نمی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفله مرمضی، جاسم، یعقوبی، مرتضی، و صفری، امید. (1395). تاثیر استفاده از اسید های آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه بدن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(3)، 217-230. SID. https://sid.ir/paper/5213/fa

    Vancouver: کپی

    غفله مرمضی جاسم، یعقوبی مرتضی، صفری امید. تاثیر استفاده از اسید های آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه بدن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(3):217-230. Available from: https://sid.ir/paper/5213/fa

    IEEE: کپی

    جاسم غفله مرمضی، مرتضی یعقوبی، و امید صفری، “تاثیر استفاده از اسید های آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه بدن،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 217–230، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5213/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button