APA:
کپیصفری کوشالی، زهرا، قطبی، معصومه، و روزبه نصیرایی، لیلا. (1398). بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 37-49. SID. https://sid.ir/paper/521356/fa
Vancouver:
کپیصفری کوشالی زهرا، قطبی معصومه، روزبه نصیرایی لیلا. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):37-49. Available from: https://sid.ir/paper/521356/fa
IEEE:
کپیزهرا صفری کوشالی، معصومه قطبی، و لیلا روزبه نصیرایی، “بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 37–49، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521356/fa